Eastbourne Vize

İngiltere Eastbourne Vize Başvurusu

Eastbourne; Brighton ve Hasting arasında kalan ve aynı zamanda İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan bir şehirdir. Daha çok alışveriş merkezleri ile ünlü olan bu kente seyahat etmek isteyenler ise Eastbourne vize almak durumundadır. Bu vizenin resmi ismi ise İngiltere vizesidir.

Eastbourne İçin Vize Gerekli mi?

Evet, Eastbourne için vize gerekli mi sorusunun yanıtını merak edenler için İngiltere vizesi alınması gerektiğini belirtelim.

Eastbourne İçin Vize Şartları

Eastbourne vize almak için İngiltere’nin uyguladığı bazı vize prosedürleri bulunmaktadır. Bu yüzden vize işlemleri aşamasında bazı adımlarda çok dikkatli olmak gerekmektedir. Örneğin; vize evraklarında sorun ya da eksiklik olması vize alamamanız anlamına gelecektir. Bu yüzden Eastbourne için vize şartları konusundaki ilk husus vize evraklarının takibi olmalıdır.

Eastbourne Turistik Vize

Eastbourne turistik vize; bu şehre yapılan turistik amaçlı geziler için verilmektedir. Ancak Eastbourne vize almak için 6 aylık, 2 yıllık, 5 ya da 10 yıllık vize süreçlerinden birini tercih etmek durumundasınız. Seçtiğiniz vize türünün onay alması ise yine Konsolosluk yetkisindedir.

Eastbourne Vize Başvurusu

Eastbourne vize başvurusu yapacak olan kişilerin, Konsolosluk tarafından talep edilen belgeler ile birlikte

İngiltere vize başvuru merkezlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Eastbourne Vize Evrakları

Eastbourne vize evrakları için aslında İngiltere vizesindeki evrak listelerinden bri geçerli olacaktır. Ancak bu konudaki ayrım seçtiğiniz vize türüne göre ortaya çıkar. Yani başvurmak istediğiniz vize türü ne ise, evraklarda da buna göre değişiklikler meydana gelecektir.

Eastbourne Vize Fiyatları/Ücreti

Eastbourne vize fiyatları/ücreti konusunda fiyatlar vize süresine göre belirlenmektedir. Buna göre;

  • 6aylık turistik vize ücreti: 135 Euro
  • 2 yıllık turistik vize ücreti:486 Euro
  • 6 yıllık turistik vize ücreti: 885 Euro

Eastbourne Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Eastbourne vizesi kaç günde çıkar sorusunun yanıtı olarak 15 ila 30 iş günü içerisinde sonuçların ilan edildiğini söyleyebiliriz.

Eastbourne Vizesi Nasıl Alınır?

Eastbourne vizesi nasıl alınır sorusu için endişe etmeye gerek yoktur. Sizden talep edilen evrak listesini doğru ve eksiksiz bir şekilde teslim ettiğiniz sürece vize sonucunuz olumlu olacaktır.

İngiltere Vize

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
whatsapp
  • ×